NOMAD COFFEE COMPETITION COLOMBIA EL PARAÍSO – RED PLUM filter

Neohodnotené

Jahodová lízanka, karamelizované jablká, aróma červeného ovocia, maslo.

Proces podľa Diega Samuela Bermudez pozostáva z piatich etáp:

  1. Anaeróbna fermentácia v čerešni počas 48 hodín. v nádržiach s poistnými ventilmi pri 18ºC,
  2. rozvlákňovanie,
  3. Anaeróbna fermentácia v slize počas 48 hodín. pri 20ºC.
  4. Umývanie tepelným šokom: najprv vodou s teplotou 40ºC a potom vodou s teplotou 12ºC,
  5. Riadené sušenie po dobu 34 hodín. pri 35ºC s relatívnou vlhkosťou 25%, kým fazuľa nedosiahne cieľovú vlhkosť medzi 10% a 11%.
€27 €22,50 bez DPH
Vypredané

Káva zo španielskej  pražiarne NOMAD COFFEE Barcelona

 

 

Oblasť: Cauca, Finca El Paraíso 

Odroda: Castillo

Spracovanie: Red Plum - 

Nadmorská výška: 1700 masl

Kód Kód: 305
Kategória: KÁVA
Hmotnosť: 200g