LA CABRA COLOMBIA Mustafá Fed-batch Proces
Sladká, džemová šálka kávy s tónmi dusených malín, kakaa a hnedého cukru. viac
Kód produktu: 386 Doprava a platba
Káva zo dánskej pražiarne LA CABRA
Oblasť: Risaralda - Producent: Ana Mustafá
Fed-batch proces:
Zber kávy z prvého dňa je rozvlákňovaný a daný do veľkej fermentačnej nádrže, kde začína kvasiť pred pridaním zberu z ďalšieho dňa. Táto extra dávka rozdrvenej kávy sa primieša do zásobníka, a pôsobí ako nové palivo pre fermentáciu vo forme cukrového slizu. Káva začína v tomto bode pomerne rýchlo fermentovať, takže v závislosti od podmienok sa káva fermentuje iba 1-2 dni pred sušením. Používa sa potom veľmi minimálne umývanie, pričom sliz zostáva na kávových zrnách, aby sa pokračovalo v ovplyvňovaní výslednej chuti aj počas sušenia.
Odroda: Castillo, Catimor
Spracovanie: Washed
Nadmorská výška: 1550 masl
Hmotnosť | 250g |
---|