Standout Coffee Alejandra Muñoz & Jhonatan Gasca’s Zarza Farm Colombia filter
Poďme sa ponoriť do arómy pomarančových kvetov a intenzívnej kvetinovej vôni. Táto káva ponúka mimoriadne sladkú a elegantnú šálku so žiarivými tónmi marhule, egreša a dochuťou pripomínajúcim rakúsky rizling.
viac
Kód produktu: 374 Doprava a platba
Káva zo švédskej pražiarne Standout Coffee
Oblasť : Pitalito, Huila - Colombia
Odroda : Pink Bourbon
Nadmorská výška : 1540 masl
Spracovanie : postupný proces
1. Zber a výber: 100% výber zrelých kávových čerešní.
2. Oxidácia: 24-hodinový oxidačný proces.
3. Prvá anaeróbna fermentácia: 24-hodinová fermentácia v plastových vreckách.
4. Rozvlákňovanie: Pomocou stroja na rozvláknenie.
5. Druhá anaeróbna fermentácia: 32-hodinová fermentácia v plastových vreckách.
6. Tepelný šok: Na odstránenie slizu.
7. Umývanie: Na odstránenie nečistôt použitá pramenitá voda.
8. Sušenie: V závislosti od počasia trvá sušenie maximálne 8 dní s pravidelným obracaním kvôli homogenite.
Hmotnosť | 250g |
---|